• Om Magnus Hellström

    Posted on mars 27, 2012 by in Magnus Hellström

    Välkommen till Magnus Hellströms hemsida. Magnus bor och arbetar i Linköping Sverige, närmare bestämt i Malmskogen  där hyr han en kontorslokal på hela 200 m2 som används av ett antal olika småföretagare. Magnus Hellström startade sin arbetande karriär som lantbruksanställd. På salladsfälten fick han lära sig att manuellt arbete sliter på kroppen men var grunden i byggandet av hans drömmar. Efter militärtjänstgöringen så skulle drömmarna införlivas.

    Magnus Hellström drömde om att se världen. 3 år senare och 48 länder och 5 världsdelar, var han tillbaka i Sverige fast besluten att arbeta med drömjobbet som kock. Magnus Hellström kombinerade skolan med praktik på Linköpings bästa krog. Det tog inte lång tid innan drömmen infriades med ett fast kockjobb inom Sveriges största hotellkedja. Karriären satte fart och snart var Magnus kökschef, konferenschef och  restaurangchef .

    En period efter en skilsmässa så tappade Magnus fokus och drömmarna försvann men livet vet alltid hur man överraskar. Nytt jobb, barn (Emelie) och Malin nuvarande fru, och sen kom drömmarna tillbaka. Att arbeta för betalning kr/timme är det slut med nu. Idag arbetar Magnus Hellström med internet, de flesta människor ser internet som ett verktyg för att hitta varor, information och gemenskap när Magnus Hellström ser det som en möjlighet att tjäna pengar och även hjälpa andra att lyckas på nätet.

    I dag driver Magnus ett företag som heter HoT Solutions, ett e-handelsföretag som omsätter miljoner på att sälja restaurangutrustning . Magnus Hellström ställer även upp på att hjälpa andra företag med att synas på internet.

    Vill ni veta mer ring Magnus 013-3270080

     

Kommentera